Onze Technieken

Multitech heeft een ruime kennis over verschillende technieken. Wanneer u daar beroep op wil doen, kan u steeds vrijblijvend een offerte aanvragen.

Elektriciteit

Wij zorgen voor alle elektriciteitswerken, zowel nieuwbouw als renovatie, van het vervangen van een gloeilampje tot het automatiseren van de rolluiken of het plaatsen van een domotica systeem.
Bekijk project

Sanitair

Het plaatsen van leidingen, vloerverwarming en sanitair in het algemeen is ook geen probleem voor Multitech. Met onze kennis en het gebruik van geschikt materiaal is elk plan mogelijk.
Bekijk project

Airconditioning

Een goede temperatuur thuis of op het werk is enorm belangrijk, want dit zorgt voor een aangename en gezonde lucht. Afhankelijk van de plaats en omgeving gaan wij op zoek naar het meest geschikte aircosysteem.
Bekijk project

Zonnepanelen & Batterijen

Intresse in groene energie? Zonnepanelen op het dak of een carpool met geïntegreerde panelen, er zijn verschillende opties mogelijk!
Aarzel niet om de nodige info te vragen.
Bekijk enkele projecten

Ventilatie

Er bestaan verschillende soorten ventilatiesystemen. Samen maken we de juiste keuze voor jouw project, rekening houdend met bepalende factoren zoals luchtkwaliteit, temperatuurcomfort, lawaaihinder, etc.
Bekijk project

Laadpalen

Een laadpaal nodig voor elektrische voertuigen? Wilt u ook snel uw elektrische auto opladen thuis of op het werk? Ontdek de mogelijkheden voor de installatie van Alfen laadpalen bij uw huis of pand.
Bekijk project